Труханов завдав Одесі непоправної шкоди – експерт

Читать на русском
Геннадій Труханов

Чинний міський голова Одеси Геннадій Труханов нічого корисного для міста за час свого перебування на посаді не зробив, а от шкоди завдав непоправної.

Таку думку в коментарі в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» висловив глава одеської громадської організації «Одеський громадська рада» Сергій Бондаренко, передає «Слово і Дело».

«За короткий період свого правління в місті Труханов встиг уже спотворити «райський куточок» нашого міста – Аркадію, знищити кільце трамваю 5-го маршруту, а потім за бюджетні кошти почати відновлювати і кільце, і маршрут трамвая. Те ж саме можна сказати про дерибан морського узбережжя, який при нинішньому голові міста досяг немислимих розмірів, а якщо точніше сказати, повного свавілля!», – розповідає активіст.

Хоча головним питанням в діяльності чинного мера, на думку громадського діяча, є, звичайно, освоєння бюджетних коштів.

Геннадій Труханов та його здобутки: обіцянки одеського мера в цифрах«Слово і Діло» проаналізувало стан виконання найбільш вагомих обіцянок міського голови Одеси Геннадія Труханова в рамках проекту «ОБРАНІ».

«На сьогоднішній день, в результаті грубого порушення бюджетного кодексу, на рахунках Одеської міськради зависло понад 260 млн гривень, які переведені на короткостроковий депозит і цілком ймовірно будуть використані «Опозиційним блоком» і самим Трухановим на виборах до місцевих рад восени цього року», – пояснює Бондаренко.

За словами активіста, це саме ті гроші, які школи недоотримали на поточні ремонти, недоотримали багатодітні сім'ї, інваліди та інші малозабезпечені мешканці міста за соціальними програмами. Саме така, за його словами, справжня ціна виборчому бенкету, який хоче цієї осені влаштувати одеським виборцям мер Труханов.

Нагадаємо, слідкувати за перебігом подій та попередніми результатами місцевої виборчої компанії, що стартує у жовтні цього року, відтепер можна за допомогою нового онлайн-спецпроекту від системи народного контролю «Слово і Діло» – «ОБРАНІ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: