Порошенко і Кличко хочуть бачити Саакашвілі №1 у списку своєї партії

Читать на русском

Заступник керівника фракції «БПП» повідомив про наміри Президента та мера столиці включити до лав своєї партії Саакашвілі.

Народний депутат, заступник керівника фракції «БПП» Ігор Кононенко заявив, що «УДАР-Солідарність» в очікуванні погодження Голови Одеської облдержадміністрації стати №1 в списку партії.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на ЦЕНЗОР.НЕТ

«На сьогоднішній день пан Саакашвілі має високий рівень підтримки громадян одеського регіону. Саакашвілі, можливо, ми ще не отримали від нього остаточного погодження, але це питання проговорюється, піде першим номером в облраду від нашої партії», - завив Кононенко.

Кононенко відзначив, що на даний момент на таку пропозицію немає згоди від Саакашвілі, але це питання обговорювалось.

Саакашвілі запевнив, що не буде переходити в урядСказано 14 липня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Сам Саакашвілі не так давно заявив, що не має наміру переходити в уряд України та пообіцяв, що не буде працювати з людьми із заплямованою репутацією.

Як відомо, інформація про об’єднання на майбутніх виборах президентської партії з фракцією чинного мера з’явилася давно. Однак в експертному середовищі, таку консолідацію сил вважають не зовсім вдалим кроком.

«Альянс з «БПП» для Віталія Кличка, за великим рахунком, є підніжкою в політиці та черговим свідченням відсутності у нього стратегічного мислення та вміння маневрувати», - вважає політолог Олександра Решмеділова.

«Об'єднання «Солідарність-УДАР», що дозволяє навіть за назвою зрозуміти, як змістяться акценти. До того ж, розподіл місць у майбутньому списку за принципом 30% – «УДАР», 70% – «БПП» лише підкреслює реальний стан мера в цьому союзі», – зазначає Решмеділова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: