Після секретного наказу Президента Турчинов знову заговорив про воєнний стан

Читать на русском
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що у разі зриву бойовиками Мінських угод Україна введе військовий стан.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що у разі зриву бойовиками Мінських угод Україна введе військовий стан.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Хочу сказати: якщо Росія піде на зрив Мінських угод (а для цього, на жаль, все сьогодні робиться), безумовно, ми будемо діяти відповідно до викликів, які стоятимуть перед країною. Якщо буде активне застосування російських військ, безумовно, ми змушені будемо ввести воєнний стан і проводити більш потужну мобілізацію всього потенціалу, який є в країні», – заявив Турчинов.

Крім цього, вчора Президент України Петро Порошенко підписав секретний указ, яким вводить у дію рішення РНБО України від 20 липня «Про невідкладні заходи щодо нейтралізації загроз державній безпеці».

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк пообіцяв, якщо не вдасться зберегти перемир’я, то в Україні буде введено воєнний станСказано 7 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Ввести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 липня 2015 року «Про невідкладні заходи щодо нейтралізації загроз державній безпеці» (додається, секретно). Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим указом, покласти на секретаря Ради національної безпеки і оборони України», – йдеться в указі.

Нагадаємо, 28 травня цього року Петро Порошенко обіцяв ввести воєнний стан, коли агресор перейде лінію зіткнення на Донбасі та здійснить організований наступ на українських бійців. А 7 вересня 2014 року прем'єр-міністр Арсеній Яценюк пообіцяв, що якщо не вдасться зберегти перемир'я, то в Україні буде введено військовий стан.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: