Турчинов натякнув, що атаки бойовиків на позиції ЗСУ не залишаться без відповіді

Читать на русском
Глава Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що атаки бойовиків на сили АТО не залишаться без відповіді.

Глава Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, що атаки бойовиків на сили АТО не залишаться без відповіді.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Активна оборона передбачає швидку і ефективну реакцію на будь-які провокації з боку ворога», – зазначив глава РНБО.

Також Турчинов розповів, що Україна продовжує зміцнювати свої позиції і посилювати Збройні сили новою технікою та зброєю.

Крім цього, сьогодні Кабінет міністрів услід за США прийняв другий пакет санкцій проти Російської федерації і передав його на розгляд РНБО. З учорашнього дня вони були приведені в дію. Під секторальні санкції підпали структури ВЕБа, «Роснафти», «Промінвестбанку» та інші.

Нагадаємо, вчора Генеральний штаб Збройних сил України у зв'язку із зростанням інтенсивності обстрілів позицій українських військових на Сході дозволив силам АТО використовувати засоби вогневого ураження для відбиття атак противника.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: