Міністр оборони Британії розповів, чого англійці навчать українських військових

Читать на русском
Кількість курсантів на спеціалізованих британських курсах українських військових збільшиться вдвічі, пообіцяв міністр оборони Великобританії Майкл Феллон.
Майкл Феллон

Британські військові інструктори планують вдвічі збільшити кількість курсантів на спеціалізованих курсах українських військових.

До кінця вересня отримати практичні навички від британських фахівців зможуть 2 тисячі українських військовослужбовців, повідомив міністр оборони Великобританії Майкл Феллон у ході зустрічі зі своїм українським колегою Степаном Полтораком, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Великобританія вирішила збільшити кількість учнів на курсах до 2 тис. військовослужбовців і закінчити навчання до кінця фінансового року у Великобританії – до 31 вересня», – заявив Феллон.

Порошенко: українським силовикам стали більше довіряти на ЗаходіПрезидент вважає, що українсько-американські навчання «Фіарлес Гардіан», що стартували сьогодні на Яворівському полігоні на Львівщині, мають сприяти встановленню миру в Україні

Напрямками, за якими здійснюють підготовку бійці ВСУ, британський міністр оборони назвав розмінування, проведення операцій в умовах населених пунктів, оперативне планування та інженерне забезпечення.

Нагадаємо, 10 серпня член комітету Верховної Ради Ганна Гопко отримала відповідь на свій лист віце-президенту США Джо Байдену, в якому глава американського уряду пообіцяв надати Україні додатково 500 тис. дол. для фінансування навчання армії та Національної гвардії України.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: