Експерт: Марковський – єдиний, хто не втягнений до виборчих перегонів у Кіровограді

Читать на русском
Іван Марковський

В.о. міського голови Кіровограду Іван Марковський на сьогодні є єдиною незаангажованою фігурою, яка стоїть на чолі міста та не втягнена до виборчих перегонів.

Про це у коментарі в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» розповів кіровоградський політолог Дмитро Сінченко, інформує «Слово і Діло».

«Марковський отримав головну посаду в місті неочікувано. Він не готувався до цього ані морально, ані програмно. Він не мав чітких зобов’язань перед виборцями, адже його не обирали на посаду міського голови. Він очолив місто тимчасово, і станом на сьогодні не висловлював амбіцій чи бажання йти на вибори. До того ж, ВО «Батьківщина» – партія, від якої Івана Івановича обрано депутатом міськради – вже визначилась зі своїм кандидатом на посаду міського голови, і це не Марковський. А тому він на сьогодні єдина незаангажована фігура, яка стоїть на чолі міста та не втягнена до виборчих перегонів», – розповідає експерт.

Оцінюючи ж діяльність в. о. мера, Сінченко відзначив, що, попри те, що Марковський не здійснив якихось докорінних змін у місті, він як мінімум забезпечив нормальну роботу всіх комунальних служб.

«Було збудовано міст через Інгул і розчищено саму річку, незважаючи на всю критику та опір з боку опонентів. Марковський передає міське господарство у аж ніяк не найгіршому стані. До нього і не могло бути завищених очікувань хоча б тому, що він нічого не обіцяв», – резюмував спеціаліст.

Нагадаємо, самостійно моніторити хід майбутньої місцевої виборчої кампанії 2015 року можна за допомогою нового онлайн-спецпроекту від системи народного контролю «Слово і Діло»«ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: