Моргунов у Вінниці всіляко підкреслює свою приналежність до команди Гройсмана – експерт

Читать на русском
Сергій Моргунов

Виконувач обов'язків міського голови Вінниці Сергій Моргунов поки не заявив про себе реалізованими масштабними проектами, проте вже встиг запам'ятатися позитивними починаннями.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» розповіла головний редактор вінницької газети «Місто» Ірина Жук, аналізуючи діяльність в. о. міського голови Вінниці Сергія Моргунова.

«Безперечно, не слід забувати про те, що коли Моргунов став в. о.мера, у Вінниці уже було багато «заділів». Але уже при ньому в місто заходить Українська пивна компанія (вона раніше працювала у Криму), яка обіцяє створити понад тисячу робочих місць. Не чекаючи нагадування громадськості, розпочато пошук земельних ділянок для учасників АТО. Нещодавно із польськими інвесторами підписано меморандум про масштабну реконструкцію одного з непрацюючих спорткомплексів. Так само підписано Меморандум щодо створення у Вінниці першого в Україні Музею української марки ім. Якова Балабана. Подивимось, як це все буде розвиватися», – аргументувала власну позицію Жук.

Водночас, за її словами, беззаперечним залишається той факт, що Моргунов – людина з команди екс-мера Володимира Гройсмана.

Сергій МоргуновМіський голова Вінниці

«Моргунов цього не приховує, не відмежовується від цих зв’язків, а навпаки – підкреслює, що він – людина команди, яку свого часу сформував Володимир Гройсман і яка цілком успішно просуває Вінницю. Такі асоціації з «людиною команди» можна вважати водночас як слабкою, так і сильною стороною, адже всі успіхи і досягнення цієї команди працюють на авторитет відповідно уже нового в. о. міського голови», – переконана журналіст.

З іншого боку, на думку Жук, важко сказати, хто є у команді самого Моргунова. Хоча певне оновлення кадрів таки відбулося, в більшості це ті самі люди, що працювали раніше, а нові цікаві чи перспективні особистості поки не з’являються на обрії, розповіла журналіст.

Система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала 33 обіцянки в. о. міського голови Вінниці Сергія Моргунова, з яких 14 він виконав, а в двох випадках йому не вдалося стримати слова. При цьому, більшість обіцянок чиновника залишається в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: