Тука пообіцяв боротися із залишками «регіоналів» в області

Читать на русском
Керівник Луганської військової-цивільної адміністрації Георгій Тука пообіцяв зайнятися люстрацією серед колишніх членів «Партії Регіонів».

Керівник Луганської військової-цивільної адміністрації Георгій Тука пообіцяв провести люстрацію серед колишніх членів «Партії Регіонів».

Про це він розповів у своєму інтерв'ю «Українській правді», передає «Слово і Діло».

«Мені плювати на їхні імена та прізвища. Я сюди прийшов для того, щоб у тому числі чистити кадри. Я не просто їхній опонент, я ворог цього організованого злочинного угруповання, яке називалося «Партія регіонів», – зазначив Тука.

Також керівник Луганської ВЦА повідомив, що вже відкрито низку кримінальних справ щодо колишніх «регіоналів», які водночас возили на Майдан «тітушек» і підтримували сепаратистів у своїх містах. Як стверджують правоохоронні органи, раніше ці справи не відкривалися через брак «політичної волі», але з приїздом Туки вони таки були відкриті та передані до прокуратури.

Нагадаємо, що Георгій Тука змінив на цій посаді Геннадія Москаля, якого було призначено губернатором Закарпатської області у зв'язку з безладами в Мукачевому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: