На виборах мера Києва «Батьківщина» ставить на Бондаренка

Читать на русском
Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» визначилося з представником партії на виборах міського голови Києва – ним стане колишній голова КМДА Володимир Бондаренко.

Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» визначилося з представником своєї політичної сили на майбутніх виборах – ним стане колишній голова КМДА Володимир Бондаренко.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Як повідомило джерело агентства в київському осередку партії, таке рішення було прийняте на нараді у середу. «5 серпня провели нараду, на якій негласно затвердили Бондаренка кандидатом від партії», – розповів інформатор видання.

Додамо, що Володимир Бондаренко вже очолював Київську міську державну адміністрацію з березня по червень 2014 року. За цей час «Слово і Діло» зафіксувало 28 його обіцянок. Загальний рейтинг відповідальності Бондаренка за той час, що він виконував обов’язки мера столиці, склав 32%.

Пізніше він був обраний депутатом Київради й увійшов до бюджетної комісії міськради.

Нагадаємо, днями у «Блоці Петра Порошенка» повідомили, що на вибори столичного міського голови, які ймовірно пройдуть 25 жовтня цього року, вони йтимуть об’єднаним штабом з «УДАРом».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: