Демчишин обіцяв, але не виплатив шахтарям заборгованість із зарплати

Читать на русском
Міністерство енергетики та вугільної промисловості не виплатило шахтарям всю заборгованість із заробітної плати, як обіцяв глава відомства Володимир Демчишин.

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України не виплатило шахтарям всю заборгованість із заробітної плати, як обіцяв глава відомства Володимир Демчишин.

Про те, що близько 500 мільйонів гривень будуть виплачені працівникам шахт «до кінця тижня» Демчишин пообіцяв ще 22 червня 2015 року, інформує «Слово і Діло».

Згідно з листом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, 24 червня вугледобувним підприємствам для виплати заробітної плати було направлено 132 млн грн, а 26 червня – 101,6 млн грн. Ще 38 мільйонів гривень було направлено 1 липня.

Шляхом нескладних математичних розрахунків можна визначити, що з обіцяних 400-450 мільйонів на заборгованість зарплат шахтарям Демчишин направив трохи більше половини – 271 мільйон гривень.

Станом на 3 липня 2015 року борги із заробітної плати перед шахтарями становили 280 млн гривень, уточнили в Міненерговугілля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: