Нардеп Ланьо повернувся в Україну – ЗМІ

Читать на русском
Скандальний народний депутат Михайло Ланьо після тривалого перебування за кордоном повернувся до України.

Скандальний народний депутат Михайло Ланьо після тривалого перебування за кордоном повернувся до України.

Про це повідомило видання Mukachevo.net з посиланням на власні джерела, а також інформацію місцевих ЗМІ, інформує «Слово і Діло».

За неофіційною інформацією, Михайло Ланьо, що «засвітився» в корупційному скандалі та збройному конфлікті в Мукачеві 11 липня, провів близько тижня в Італії на морі разом з сім'єю.

Туди він поїхав 22 липня, покинувши країну з другої спроби. Перша, яка була здійснена 17 липня, була невдалою. Ланьо повернувся на Закарпаття 30 липня.

Нагадаємо, 24 липня у низці ЗМІ з’явилась інформація, що нардеп Михайло Ланьо виїхав за кордон. Раніше політик пообіцяв сприяти слідству щодо подій у Мукачевому, а також публічно заявляв про те, що не збирається залишати територію країни.

Водночас, як повідомив сам Ланьо в ефірі телеканалу «112 Україна», він попереджав слідчих прокуратури про те, що буде виїжджати за кордон. «По-перше, я їх попередив, що буду виїжджати. Вони сказали, що немає ніяких заперечень до мене. Так само я попередив прокуратуру, що буду виїжджати. Так що я просто не розумію, чому такий ажіотаж саме стосовно мене, що я поїхав», – сказав народний депутат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: