Кличко запропонував власникам МАФів альтернативу

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко хоче, щоб власники малих архітектурних форм (МАФ) перебралися торгувати у міські будівлі.

Мер Києва Віталій Кличко хоче, щоб власники малих архітектурних форм (МАФ) перебралися торгувати у міські будівлі на перших поверхах.

Скласти списки таких будівель з порожніми приміщеннями для передачі в оренду власникам МАФів Кличко доручив усім головам районів Києва, передає «Слово і Діло» з посиланням на сайт мера столиці.

«Вчора ми з главами районів були на Троєщині... Я дав доручення главі Деснянського району скласти список будівель, де є порожні приміщення на перших поверхах, які можна передати в оренду представникам малого і середнього бізнесу для здійснення торгівлі. Вважаю, що всі очільники районів, де залишаються незаконні МАФи, повинні скласти такі списки, щоб допомогти підприємцям», – сказав Кличко.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв розробити єдиний стандарт вигляду МАФівСказано 30 грудня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

Він також запевнив, що незаконні МАФи будуть і далі прибиратися, незважаючи на опір власників. «Київ має бути чистою і комфортною столицею, а не містом-базаром, де не проїдеш-не пройдеш», – зазначив мер.

Раніше в Київській міській державній адміністрації повідомили, що у Києві вже ліквідована приблизно половина незаконно встановлених торгових кіосків, які працювали в столиці у 2014 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: