Луценко поставив ультиматум фракції «Блоку Петра Порошенка»

Читать на русском
Нардеп від фракції «БПП» Юрій Луценко заявив, що якщо в його фракція не елементарної дисципліни, він не тільки піде з поста лідера, а й складе свій депутатський мандат.

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, якщо у його фракції не буде елементарної дисципліни, він не тільки піде з поста лідера, а й складе свій депутатський мандат.

Про це він розповів у інтерв'ю газеті «Голос України», передає «Слово і Діло».

«Я сказав колегам, що готовий і далі керувати фракцією, але якщо фракція не зможе стати міцним дисциплінованим колективом, у мене не залишиться іншого виходу, як не просто скласти повноваження голови фракції, а й повноваження народного депутата», – зазначив Луценко.

Також він повідомив, що його вмовив залишитися лідером фракції особисто Президент України Петро Порошенко та колеги. За словами Луценка, нардепи пообіцяли припинити «амбітні гри» і популізм у своїх словах і діях.

Крім цього, Луценко покладає великі надії на нову, третю сесію Верховної Ради. Як повідомив депутат, пріоритетом роботи парламенту буде розгляд судової реформи, а також спроба запустити механізм інвестування в Україну.

Юрій Луценко заявив про свій вихід з поста глави фракції «БПП» ще 2 липня. Це трапилося після того, як Верховна Рада схвалила скандальний законопроект №1558-1 про реструктуризацію валютних кредитів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: