Кличко обурився, що депутати Київради роздають землю без його відома

Читать на русском
Мер Києва обіцяє заветувати рішення міської ради про видачу в оренду землі на Трухановому острові, що була проведена з порушенням процедури та без його участі.

Столичний міський голова Віталій Кличко стверджує, що рішення Київради про здачу в оренду землі на Трухановому острові було ухвалене з порушенням процедури та без його участі.

У зв'язку з цим мер обіцяє накласти вето на ухвалу міськради, передає «Слово і Діло» з посиланням на сторінку міського голови у Facebook.

«Хочу однозначно заявити, що як мер заветую так зване «рішення» Київради про передачу ТОВ «Будінвест-менеджмент» земельної ділянки для експлуатації та обслуговування спортивно-оздоровчого комплексу на Трухановому острові. Зазначу, що в Київраді створена і працює депутатська тимчасова контрольна комісія з питань перевірки законності споруд на Трухановому. І свого ґрунтовного рішення за результатами перевірок вона ще не ухвалила і не оприлюднила. Тому дивно, коли без цього і коли на засіданні немає мера, Київрада роздає в оренду землю на Трухановому», – заявив Кличко.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв прибрати незаконні МАФи біля виходів з метроСказано 12 червня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

Мер додав, що Труханів острів – рекреаційна зона, тож доступ киян до неї має бути відкритий, і «окремих князівств» там бути не повинно.

Сподіваємося, цього разу мер дотримає свого слова, бо, до прикладу, його обіцянка про повну заборону висотного будівництва в історичному центрі міста, так само, як і потуги з ліквідацією стихійної забудови столиці МАФами, поки не реалізовані не були.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: