На вибори до Чернігова з'їжджаються міліціонери і вибухотехніки

Читать на русском
Серйозні заходи безпеки вживаються в Чернігові на виборах по 205 округу. Зараз в місті перебувають вже близько 2 тисяч правоохоронців.

Серйозні заходи безпеки вживаються в Чернігові на виборах по 205 округу: зараз у місті перебувають вже близько 2 тисяч правоохоронців.

Про це повідомив керівник спецгрупи центрального апарату МВС України щодо недопущення порушення правопорядку і законності на довиборах у Верховну Раду в окрузі №205 (Чернігів), радник міністра Іван Стойко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Зараз задіяно близько 2 тис. міліціонерів безпосередньо в місті Чернігові, включаючи спецпідрозділи, про які ми вчора говорили», - сказав він на брифінгу в Чернігові.

Стойко зазначив, що міліцейські підрозділи продовжують прибувати до міста. «Підкріплення сьогодні прибуло, завтра прибуде. Ми щодня проводимо кілька нарад», - повідомив він.

Представник МВС вказав, що підрозділи вибухотехніки або інших фахівці, патрулі, спеціальні підрозділи будуть стягуватися в Чернігів до дня голосування. «Стільки, скільки буде необхідно для захисту голосів виборців», - підкреслив Стойко.

Нагадаємо, жодна міжнародна організація за виборами в Чернігові спостерігати не буде. У той же час своїх спостерігачів на проміжні вибори на 205 окрузі зареєстрували 4 українські громадські організації. Також стежити за волевиявленням будуть спостерігачі від окремих кандидатів у народні депутати.

Сьогодні ж прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся з листом до керівників Центральної виборчої комісії, СБУ, МВС та Чернігівської облдержадміністрації із закликом забезпечити чесне і відповідне стандартам ОБСЄ проведення виборів народного депутата України в окрузі.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: