Скандальний нардеп Ланьо залишив межі України – ЗМІ

Читать на русском
За інформацією кореспондента телеканалу «112 Україна» Тетяни Лешко, народний депутат України Михайло Ланьо виїхав з України до Угорщини.

Народний депутат України Михайло Ланьо, що «засвітився» в корупційному скандалі та збройному конфлікті в Мукачеві 11 липня, в середу залишив територію України.

Про це, посилаючись на власні джерела, повідомила кореспондент телеканалу «112 Україна» Тетяна Лешко, передає «Слово і Діло».

«Дійсно, інформацію про те, що Михайло Ланьо виїхав за кордон, нам підтвердили. Правда, я не можу назвати джерела, тому що просили не називати. Але офіційно відомо, що ще в середу Михайло Ланьо виїхав за кордон через КП «Лужанка». Це українсько-угорський кордон», – розповіла журналістка.

Разом з тим, раніше нардеп пообіцяв сприяти слідству щодо подій у Мукачевому, а також публічно заявляв про те, що не збирається залишати територію країни. Відповідну обіцянку зафіксувало «Слово і Діло».

Додамо також, що Ланьо – не надто публічний і ще менш відповідальний політик: з 14 його обіцянок, зареєстрованих системою народного контролю за весь час його роботи, він виконав лише 2.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: