«Мінськ» бойовикам не указ: «ДНР» стягує додаткові сили до Маріуполя

Читать на русском
Поки «нормандська четвірка» обговорює вивід сил АТО з Широкиного, на Маріупольському напрямку концентрується все більша кількість бойовиків і важкої техніки.

Поки «нормандська четвірка» обговорює вивід сил АТО з Широкиного, на Маріупольському напрямку концентрується все більша кількість бойовиків і важкої техніки.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло».

За його словами, зараз на першу лінію оборони висунулися як мінімум два підрозділи «мотострілецької роти» чисельністю до 180 осіб з 8 танками і 16-18 ББМ (в основному БМП-1,2 і МТ-ЛБ).

«Обидва підрозділи прибули з північного напрямку, через Тельманове. Частина сил, які прибувають, розгортаються на схід від даного району в якості тактичного резерву (зокрема, ще порядку танкової роти – до 8 танків, і до роти піхоти – без бронетехніки, на КАМАЗ/Уралах)», – розповів Тимчук.

Нагадаємо, вчора ввечері глави «нормандської четвірки» в ході телефонної розмови обговорили вивід сил антитерористичної операції з Широкиного поблизу Маріуполя.

«Що стосується Широкино, чотири лідери взяли до відома висновок сепаратистських сил і попросили Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ та експертів Спільної центру з контролю і координації питань припинення вогню знайти до 3 серпня практичні рішення про виведення українських військ і розміщення Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ», - йдеться в повідомленні Єлисейського палацу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: