Резніченко хоче скоротити обласний держапарат ще на півтисячі людей

Читать на русском
450 працівників районних адміністрацій Дніпропетровської обалсті незабаром позбудуться роботи, заявив губернатор регіону Валентин Резніченко.
Фото: Мост

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко планує скоротити штат районних адміністрацій області ще 20%.

Таким чином, роботи позбудуться 450 державних службовців у різних районах, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Після скорочення загальна кількість працівників РДА Дніпропетровщини становитиме 1818 осіб (з 2273, що працюють нині).

Серед вимог до тих, хто залишиться, Резніченко виділив передусім менеджерські якості. «Правильний розподіл обов'язків, системний підхід до вирішення питань і готовність працювати для людей – основні вимоги до службовців на місцях. Представляти державу в громадах мають ефективні менеджери», – підкреслив він.

Валентин РезніченкоГолова Дніпропетровської обласної державної адміністрації
Резніченко запевнив, що не буде збільшувати штат управління з соціального захистуСказано 28 квітня 2015 р.Статус обіцянки: Архів

В середньому штат кожної з РДА скоротиться на 20-30 службовців. Розмір штату адміністрації визначатиметься чисельністю населення району, пояснив губернатор.

Додамо також, що раніше зменшилась і кількість працівників обласної державної адміністрації Дніпропетровщини: з 1013 службовців залишилось тільки 810.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: