На адмінкордоні з Кримом почнуть боротися з хабарами «по-новому»

Читать на русском
Азово-Чорноморське регіональне управління ДПСУ розробили цілий комплекс протидій хабарництву на адміністративному кордоні з Кримом.

Азово-Чорноморське регіональне управління Державної прикордонної служби України розробило цілий комплекс протидій хабарництву на адміністративному кордоні з Кримом.

Про це повідомляє «Крим. Реалії», передає «Слово і Діло».

Одним зі способів боротьби з хабарництвом буде вручення премій кожному прикордоннику, який відмовився від хабара. За словами начальника Азово-Чорноморського регіонального управління ДПСУ, полковника Сергій Бідило це стимулюватиме працівників до нормальної роботи.

«Кожен прикордонник, який відмовився від хабара, відтепер отримуватиме грошову премію. Мінімальна премія становитиме 300 гривень, її розмір буде залежати від суми запропонованого хабара», – заявив Бідило.

За період з 18 по 20 липня було 15 спроб пропозиції хабара прикордонникам. Сума коливається від 200 і до 1200 грн. За офіційною статистикою ДПСУ, у 2015 році 732 людини порушили порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

Для виявлення таких осіб Держприкордонслужбою також розроблено та введено в дію профіль ризиків (за допомогою нього інспектори прикордонного контролю можуть виявляти осіб, які незаконно перетинали державний кордон України в межах тимчасово окупованих територій).

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: