Депутати-«радикали» вимагають амністії учасників перестрілки в Мукачевому

Читать на русском
У Верховній Раді зареєстрували проект закону про недопущення переслідування та покарання осіб-учасників конфлікту в Мукачевому.

У Верховній Раді зареєстрували проект закону про недопущення переслідування та покарання осіб-учасників конфлікту в Мукачевому.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на офіційний сайт Верховної Ради України.

Ініціаторами законопроекту номер 2417а виступили депутати від «Радикальної Партії»: Ляшко, Мосійчук, Вовк, Лозовий та Купрієнко.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк пообіцяв притягнути до відповідальності правоохоронців Мукачева, причетних до контрабандиСказано 14 липня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Позаяк тексту проекту закону на сайті ще немає, можна припустити, що йдеться про всіх учасників конфлікту, у тому числі й міліції, яку пов'язують з кришуванням контрабанди. Глава Кабміну Арсеній Яценюк пообіцяв притягнути до відповідальності правоохоронців, замішаних у мукачевських подіях.

Крім Яценюка, покарати всіх учасників перестрілки в Мукачевому також пообіцяли деякі народні депутати. Зокрема, нардеп від «БПП» Валерій Пацкан заявив, що вимагатиме притягнення до відповідальності тих, хто причетний до контрабанди в Закарпатській області, а його колега, позафракційний депутат Віталій Купрій – притягнення до відповідальності винних з будь-якого боку конфлікту в Мукачевому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: