Міноборони активно взялося за реформи за стандартами НАТО

Читать на русском
Міністерство оборони України ввело в дію 50 нормативно-правових документів НАТО. Ключові проекти належать до галузі логістики.

Міністерство оборони України ввело в дію 50 нормативно-правових документів НАТО.

Про це заявив міністр оборони Степан Полторак в інтерв'ю «Урядовому Кур'єру», передає «Слово і Діло».

«Ключові проекти, які обробляє рада реформ при Міноборони, належать до галузі логістики. Нова система логістики української армії буде формуватися на основі аналізу нинішньої системи та міжнародного досвіду. Зокрема, на підставі 102 стандартів НАТО в Міністерстві оборони вже введено в дію 50 нормативно правових документів НАТО», – розповів міністр.

Крім того, відповідно до світових стандартів також оптимізується організаційно-штатна структура міністерства та Генштабу. Насамперед ці реформи усунуть дублювання функцій.

«Створено кадровий резерв – це майже 1,5 тис. осіб з числа учасників АТО. Введено системні перевірки на поліграфі всіх керівників структурних підрозділів Міноборони та Генштабу», – додав міністр оборони.

Нагадаємо, ще 18 вересня 2014 року на позачергових виборах кандидат в депутати від «Батьківщини» Сергій Соболєв пообіцяв домогтися переоснащення української армії на базі вітчизняного ВПК відповідно до стандартів НАТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: