Два десятки кримінальних справ порушено за зверненнями «Укроборонпрому»

Читать на русском
В ході боротьби з корупцією, яку веде керівництво Державного концерну «Укроборонпром», на 40 звернень до правоохоронних органів було відкрито 20 кримінальних проваджень.

В ході боротьби з корупцією яку веде керівництво Державного концерну «Укроборонпром», на 40 звернень до правоохоронних органів було відкрито 20 кримінальних проваджень.

Про це заявив перший заступник генерального директора концерну Сергій Пінькас на прес-конференції, присвяченій результатам річної роботи нинішнього керівництва, передає «Слово і Діло» з посиланням на офіційний сайт концерну.

За словами менеджера, «Укроборонпром» постійно співпрацює з правоохоронними органами та продовжує боротьбу зі зловживанням на підприємствах-учасниках.

Зокрема, у травні цього року «Укроборонпром» здійснив перевірку фінансово-господарської діяльності ДП «Львівський бронетанковий завод». Отримані матеріали щодо фінансових зловживань керівництвом підприємства передані до Генеральної прокуратури України. За результатами їх опрацювання вже розпочато кримінальне провадження.

Раніше «Укроборонпром» звинувачував Міністерство оборони в тому, що воно занижує вартість ремонту військової техніки, і тому після ремонту вона швидко виходить із ладу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: