Барна: відповідальність за корупцію нестимуть усі – від лікарів до депутатів

Читать на русском
Кадрове питання – це найбільша проблема в роботі влади Тернопільської області. Таку думку висловив губернатор області Степан Барна.
Степан Барна

Кадрове питання – це найбільша проблема в роботі влади Тернопільської області.

Про це в інтерв'ю «Слову і Ділу» сказав губернатор області Степан Барна.

«Ми започаткували процес організації, будемо міняти структуру, людей, боротися з корупцією, в цій системі ми маємо певні успіхи. Всі будуть притягнуті до відповідальності: лікарі, депутати, комісари», – заявив Барна.

Крім того, голова Тернопільської ОДА розповів про створення 100 робочих місць в адміністрації. «Зараз проходить цей конкурс, розглядаються кандидатури, він закінчиться вже в кінці липня. Члени комісії – це експерти та представники громадського сектору та бізнесу. Це люди, які будуватимуть майбутнє Тернополя», – зазначив 35-річний чиновник.

Також керівник Тернопільщини повідомив, що відкрив 50 робочих місць для переселенців і демобілізованих військових на виконання програми «Бізнес і влада мають бути партнерами». Зарплата на цих робочих місцях складе близько 3,5 тис. гривень.

«Ми робимо все можливе для того, щоб створити якомога більше робочих місць. Всі підприємці, які звертаються до мене, отримають допомогу», – пообіцяв Барна.

Большое интервью Степана Барны о первых 100 дней работыSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: