Аваков хоче позбавити Яроша депутатської недоторканності (доповнено)

Читать на русском
МВС готує пакет документів до Верховної Ради для позбавлення народного депутата, лідера «Правого сектору» Дмитра Яроша депутатської недоторканності.

Міністерство внутрішніх справ готує пакет документів до Верховної Ради для позбавлення народного депутата, лідера «Правого сектору» Дмитра Яроша депутатської недоторканності.

Про це повідомляється на особистому сайті міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, передає «Слово і Діло».

«За результатами розслідування подій у Мукачевому вже ясно, що партія «Правий сектор» кинула серйозний виклик державі та її безпеці. Як би не прагнув Дмитро Ярош дистанціюватися від дій своїх бійців в Мукачевому, нам точно відомо, що все відбувалося з його відома», – йдеться в повідомленні.

Міністерство внутрішніх справ України спільно з Генеральною прокуратурою планує поставити перед Верховною Радою питання про позбавлення депутатської недоторканності лідера «Правого сектору» для проведення необхідних слідчих дій. Відповідний пакет документів буде представлено на розгляд парламенту найближчим часом.

Втім, пізніше в прес-службі Міністерства внутрішніх справ спростували інформацію про нібито підготовку МВС та Генпрокуратурою документів про зняття з лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша депутатської недоторканності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: