Яценюк не знайшов серед переселенців бажаючих будувати «Стіну»

Читать на русском
Замість обіцяних прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком 40 тисяч переселенців з Донбасу взяти участь у будівництві «Стіни» на кордоні з Росією виявили бажання всього 2176 осіб.
Фото: УНІАН

Замість обіцяних прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком 40 тисяч переселенців з Донбасу взяти участь у будівництві «Стіни» на кордоні з Росією виявили бажання лише 2176 осіб.

Про це «Слову і Ділу» повідомили в Міністерстві соціальної політики України.

При цьому 1750 з них – безробітні, переважно з Чернігівської, Сумської та Харківської областей, уточнили в Міністерстві.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк має намір залучити 40 тисяч переселенців з Донбасу для будівництва «Стіни» на кордоні з РФСказано 20 жовтня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

У Мінсоцполітики також повідомили, що станом на 24 червня 2015 року потреби для здійснення інженерно-технічного обладнання державного кордону від Держприкордонслужби, Міноборони, Мінінфрастуктури, Мінагрополітики та обласних держадміністрацій не надходило.

Нагадаємо, що восени минулого року глава уряду Арсеній Яценюк обіцяв залучити для будівництва «Стіни» на кордоні з Російською Федерацією 40 тисяч переселенців з Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: