Саакашвілі пообіцяв одеситам прибрати паркани навколо «приватних пляжів»

Читать на русском

Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі звернувся до голови СБУ та Держприкордонслужби за підтримкою у демонтажі огорож навколо платних пляжів Одеси.

Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі звернувся до голови СБУ Василя Грицака та керівника Держприкордонслужби Віктора Назаренка за підтримкою в питанні демонтажу парканів довкола платних пляжів Одеси.

Це порушує конституційні права одеситів та гостей міста, написав у своєму Facebook очільник регіону, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні о 6 ранку, я і Юлія Марушевська походили по закритих пляжах Одеси. Не вірю, що в 2015 році таке можливо. Порушуються конституційні права одеситів і гостей. Відразу ж зателефонував Главі прикордонної служби України Віктору Назаренко та Голові СБУ Василю Грицаку і вони моментально підтримали ідею зняти паркани і відкрити пляжі, за що я дуже вдячний. Але зараз буду наполягати, щоб усі інші наслiдували їх прикладу», – зазначив Саакашвілі.

Нагадаємо, днями глава Одеської обладміністрації пообіцяв перетворити Одесу на «місто світла». За словами Саакашвілі, в місті погано працює вуличне освітлення та недостатньо зовнішніх відеокамер, що й сприяє небезпечній криміногенній обстановці. Таку заяву він зробив після вибуху біля одного з місцевих ресторанів 2 липня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: