«Самопоміч» вже знайшла Кличку суперника на вибори в мери Києва

Читать на русском
Глава парламентської фракції «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що його фракція може висунути Сергія Гусовського на місцеві вибори в Києві.
Сергій Гусовський

Глава парламентської фракції «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що його фракція буде брати участь у місцевих виборах, в тому числі і в київських.

Суперником Кличка «Самопоміч» бачить Сергія Гусовського, передає «Слово і діло» з посиланням на «Інтерфакс».

Таке рішення «Самопомочі» виглядає особливо цікавим, враховуючи інформацію про те, що «УДАР» нібито вів переговори з партією Андрія Садового про спільну участь у місцевих виборах.

Водночас, поступатися амбіціями Віталій Кличко не має наміру - днями він заявив про повторне висування своєї кандидатури. «Я буду висуватися в мери Києва повторно. Я зробив дуже багато напрацювань, базу для подальшого здійснення реформ, і я повинен довести розпочате до кінця. Зробити так, щоб Київ по-справжньому став європейським містом», – заявив Кличко в інтерв'ю виданню «Лівий Берег».

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: