Саакашвілі вважає претензії Антонюка проти себе необґрунтованими

Читать на русском
Скандальний глава Державіаслужби 7 липня звернувся до Генпрокуратури з вимогою перевірити законність дій Саакашвілі на посаді глави Одеської ОДА, той, у свою чергу, не забарився з відповіддю.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі вважає претензії відстороненого голови Державної авіаційної служби Дениса Антонюка необґрунтованими.

Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Колишній Глава Державіаслужби подав на мене позов, заявивши, що я йому заподіяв збитків на 1 млн грн через його неперебування на посаді із заробітною платою в 5 тисяч гривень. Він як знаменитий одеський літературний герой Паніковський вимагає у мене мільйон. Мене тільки цікавить, цей збиток він поніс за хвилину, за день, за тиждень, за місяць або за рік?» – зазначив Саакашвілі.

Як відомо, 7 липня Антонюк звернувся до Генеральної прокуратури України з вимогою перевірити законність відсторонення його з посади а також вирішити питання з наявністю в діях Саакашвілі ознак кримінального правопорушення.

Нагадаємо, звинувачення Антонюка надійшли у відповідь на його відсторонення з посади, що відбулося після засідання Міністерства інфраструктури, на якому одеський губернатор звинуватив главу Державіаслужби в упередженому підході при розподілі маршрутів авіакомпаніям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: