Глава Кіровоградщини – найбільш безвідповідальний у сфері регіонального розвитку

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує серію інфографік щодо відповідальності українських мерів і губернаторів.

Сьогодні пропонуємо до вашої уваги рейтинг глав українських областей, які давали найбільше обіцянок у сфері регіонального розвитку, соціальної політики, а також національної безпеки і оборони.

Так, найбільше обіцянок в сфері регіонального розвитку дав голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко. Втім, велика кількість обіцянок не робить губернатора Кіровоградщини найвідповідальнішим серед його колег: з 23 декларацій по цій темі Кузьменко виконав тільки 4, а ще 15 – провалив.

Що стосується сфери соціальної політики, то найбільше на цьому терені обіцяв очільник Миколаївської області Вадим Меріков. Керівники Волинської ОДА Володимир Гунчик і Луганської ВЦА Геннадій Москаль також потрапили до трійки лідерів рейтингу.

ТОП-10 губернаторів, які дали найбільшу кількість обіцянок у сфері національної безпеки і оборони, очолив глава прифронтовій Харківської області Ігор Райнін. Нагадаємо, згідно з моніторингом «Слова і Діла», Райнін також є найвідповідальнішим серед усіх очільників українських регіонів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: