Тимошенко побачила політику у підриві офісу «Батьківщини»

Читать на русском
Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко вважає, що сьогоднішній вибух в офісі сумської обласної організації її партії має під собою політичне підґрунтя.
фото: прес-служба «Батьківщини»

Лідер партії «Батьківщина», народний депутат Юлія Тимошенко вважає, що сьогоднішній вибух в офісі сумської обласної організації її партії має під собою політичне підґрунтя.

Про це вона заявила сьогодні, 4 липня на прес-конференції в Києві, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

«Слідчі органи, які знаходилися на місці цього злочину знайшли залишки вибухового пристрою. Немає ніяких сумнівів, що вибух був терористичним актом і був влаштований свідомо. На наш погляд, причина цьому є політична», – вважає Юлія Володимирівна.

За її словами, народні депутати її фракції звернуться до силових структур Сумської області з вимогою встановлення винних у вибуху і їх притягнення до відповідальності. «Якщо не буде такого об’єктивного розслідування, і якщо не будуть встановлені винуватці, лідери нашої сумської обласної партійної організації будуть публічно називати прізвища тих, хто практично знущався останні місяці над нашою партійною організацією», – заявила Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні близько третьої години ночі в офісі сумської обласної організації партії «Батьківщина», який знаходиться в житловому будинку, стався вибух. За попередньою інформацією, в результаті вибуху ніхто не постраждав. Правоохоронці кваліфікували подію як теракт.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: