Геращенко замислилася про складення депутатських повноважень

Читать на русском
Нардеп від фракції «БПП» Ірина Геращенко обурилася фактом голосування своєї фракції за популістський законопроект про реструктуризацію валютних кредитів.

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Ірина Геращенко обурилася фактом голосування своєї фракції за популістський законопроект про реструктуризацію валютних кредитів.

Про це вона написала у себе на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Або ми реформатори, або популісти, або ми рятівники країни, або лобісти своїх тем і схем. І тоді мені теж не по шляху з популістами. І є бажання здати мандат», – заявила Геращенко.

Але «найганебнішими заявами», на думку Геращенко, є заяви прем'єр-міністра Арсенія Яценюка про неприйняття цього закону, враховуючи, що члени його ж фракції – «Народного фронту» – є авторами скандального документа.

Нагадаємо, вчора колега Геращенко, голова парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко написав заяву про відставку з цієї посади.

«Для мене був шокуючим той факт, що 72 народних депутати фракції партії «Блок Петра Порошенка» натиснули кнопку «за», хоча на фракції було ухвалено інше рішення – протилежного змісту. Я вважаю, що в тому, що фракція голосує не так, як домовилися, є і моя провина. Керувати фракцією, яка голосує не на користь країні, для мене неприйнятно», – пояснив Луценко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: