Яценюк залишиться прем'єром після переформатування Кабміну – Ложкін

Читать на русском
Глава АП Борис Ложкін заявив, що після переформатування уряду, яке очікується цієї осені, Яценюк залишиться керувати Кабміном.

Керівник АП Борис Ложкін похвалив прем'єр-міністра Арсенія Яценюка за рішучість у прийнятті болючих для країни рішень.

Про це Ложкін сказав в інтерв'ю LB.ua, передає «Слово і Діло».

«Я от вважаю, що Арсеній Петрович запустив одну з ключових реформ, на що раніше ніхто не наважувався. Було очевидно, що для нього це принесе електоральні втрати. Але він же на це пішов. Знімаю капелюха перед ним. Це, я вважаю, якраз вчинок державного діяча», – заявив глава АП.

Ложкін зазначив, що після переформатування уряду, яке очікується цієї осені, Яценюк залишиться керувати Кабміном. «Сподіваюся, як мінімум до наступних парламентських виборів», – додав він.

Ложкін також похвалив соратника прем'єра, секретаря РНБО Олександра Турчинова, назвавши останнього «одним з ключових людей в державі, який опинився у потрібний час у потрібному місці». «Я не знаю зараз кращої людини, ніж Турчинов на пост секретаря Радбезу. Президенту комфортно з ним працювати», – сказав Ложкін

«Слава Богу, у свій час він погодився на цю кадрову пропозицію Президента. Він дуже ефективний на цій позиції саме в цей час для країни», – заявив глава АП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: