Муженко підтвердив плани бойовиків про наступ на позиції ВСУ

Читать на русском
Глава Генштабу Віктор Муженко обурився реакцією світу на можливий наступ великого угруповання терористів на позиції українських військових в районі Донецька.

Начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко обурився реакцією світу на можливий наступ великого угруповання терористів на позиції українських військових в районі Донецька.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, про накопичення сил бойовиків навколо Донецька вже не один день писали безліч ЗМІ. «Також цікаво спостерігати реакцію світу на подію. Адже до п'яти тисяч озброєних бойовиків на танках і бронемашинах, за підтримки потужної артилерії скоро будуть намагатися захопити шматок землі і кілька населених пунктів», – зазначив Муженко.

При цьому, глава Генштабу підкреслив, що терористи нападуть «на визнану на міжнародному рівні країну в центрі Європи, і спробують посунути з позицій її армію в запеклих боях».

«Дуже цікаво, на який рівень стабільності і безпеки можуть розраховувати громадяни різних країн в Європі, якщо такі факти залишаються майже без уваги і не отримують протидії на упередження? Невже відповідь на поставлене питання полягає тільки у фразі: «А, нехай наступають, там українська армія якось з ними впорається»?», – обурився Муженко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: