Українська влада нарешті наважилася співпрацювати з НАТО

Читать на русском
За підсумками засідання комісії Україна-НАТО восени 2015 пройдуть спільні навчання з цивільної оборони. Про це заявив Генсек Альянсу Єнс Столтенберг.

За підсумками засідання комісії Україна-НАТО восени 2015 пройдуть спільні навчання з цивільної оборони. Про це заявив Генсек Альянсу Єнс Столтенберг, передає «Слово і Діло» з посиланням на «РИА Новости».

«Ми також співпрацюємо з урядом України у плануванні заходів з цивільної оборони. Будуть навчання цієї осені, це буде практичним прикладом посилення практичної підтримки України», – сказав Столтенберг.

Він також додав, що НАТО і Україна співпрацюють у сфері комунікацій.

«Що стосується комунікацій, ми всі згодні в тому, що НАТО і Україна не будуть протистояти російській пропаганді більшою пропагандою, але – фактами, тому що врешті-решт правда переможе. Найкращий спосіб впоратися з пропагандою – це надавати факти», - зазначив генсек НАТО.

Раніше народний депутат Борислав Береза ​​звинуватив керівництво України і, зокрема, Міністерство оборони, в бездіяльності та ігноруванні співпраці з НАТО. У самому Міноборони виступили зі спростуванням його звинувачень як безпідставних.

У червні 2015 генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що угруповання сил швидкого реагування планується збільшити втричі, до 40 тисяч осіб. Також він зазначив, що сили НАТО мають бути готові відповісти на будь-яку російську загрозу протягом декількох днів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: