ЗСУ повинні припинити вгадувати, «куди піде Путін»

Читать на русском

Міністр оборони України підкреслює необхідність для українських Збройних сил бути готовими дати відсіч агресії на всіх напрямках.

Міністр оборони України Степан Полторак підкреслює необхідність для українських Збройних сил бути готовими дати відсіч агресії на всіх напрямках, а не вгадувати, «куди піде Путін».

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на ТСН.

«Нам не треба думати, як буде діяти Путін, нам не треба намагатися вгадувати, нам треба готувати свої Збройні сили, щоб вони були готові для будь-якого варіанту, тому що якщо вгадувати, куди він піде – на Харків або Запоріжжя, на Маріуполь або Волновау, то ефективність такої роботи буде нульова», – сказав міністр.

Міністр оборони Полторак переконаний, що ЗСУ повинні бути готові на всіх напрямках.

«Ми повинні готувати певні резерви на всіх напрямках для того, щоб на випадок агресії дати відповідну відсіч», – підкреслив він.

Відзначимо, що не так давно Полторак пообіцяв, що «Правий сектор» увійде до складу Збройних сил.

У коментарі «Слову і Ділу» начальник аеромобільних військ ЗСУ (1998-2005), полковник запасу Іван Якубець повідомив, що подальше загострення конфлікту на Донбасі буде йти за трьома основними напрямками: Маріуполь знову може піддатися обстрілу, Донецьк та Станиця Луганська також під загрозою.

У ніч на четвер Станицю Луганську обстрілювали з 80-міліметрових мінометів і стрілецької зброї. Як повідомляє керівник Луганської області Геннадій Москаль, вогонь вели з правого берега Сіверського Дінця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: