Київські силовики проводять обшук у Кернеса

Читать на русском
У Харкові в готелі «Національ» невідомі люди з автоматами проводять обшук за фактичним місцем проживання мера міста Геннадія Кернеса.

У Харкові в готелі «Національ» невідомі люди з автоматами проводять обшук за фактичним місцем проживання мера міста Геннадія Кернеса.

Про це повідомляє «УНІАН» з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах, передає «Слово і Діло».

За інформацією джерела, слідчі дії проводять представники правоохоронних органів з Києва. До роботи залучені слідчі, бійці спецпідрозділу «Сокіл» і харківські міліціонери. Водночас у прокуратурі Харківської області відзначили, що правоохоронці області не мають стосунку до обшуків в готелі «Національ».

Співрозмовник агентства також додав, що санкцію на проведення слідчих дій давав один із суддів Києва.

Сам Кернес у коментарі «УНН» заявив, що про обшук нічого не знає, він не був попереджений. Крім того, на даний момент у готелі також знаходяться депутати Дмитро Святаш (депутатська група «Відродження») та Михайло Добкін (фракція «Опозиційний блок»).

Цікаво, але політтехнолог, директор компанії Berta Communications Тарас Березовець прокоментував події в Харкові наступним чином: «За моєю інформацією, з великою ймовірністю Геннадій Кернес не зможе взяти участь у виборах мера Харкова з об'єктивних причин».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: