Кличко заспокоїв киян: тривалих відключень гарячої води цього літа не буде

Читать на русском
Віталій Кличко обіцяє не допустити торішньої ситуації в Києві, коли жителі столиці більше місяця залишалися без гарячого водопостачання.

Мер Києва Віталій Кличко обіцяє не допустити торішньої ситуації в Києві, коли жителі столиці більше місяця залишалися без гарячого водопостачання.

Про це повідомила прес-служба міра в Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, в результаті переговорів на урядовому рівні був сформований графік погашення заборгованості «Київенерго» перед «Нафтогазом». Більше того, Києву вдалося оплатити основну частину боргів за газ, які накопичувалися з 1999 року – понад 3 млрд гривень.

«Тому цього року історія з тривалим відключенням жителям гарячої води не повториться. Ми зробили все, щоб цього не допустити», – запевнив Кличко, нагадавши, що торік, замість економії, припинення поставок гарячої води призвело до серйозних негативних наслідків.

Міський голова Києва також додав, що цей літній період столична влада використає, щоб відремонтувати тепломережі і увійти в наступний опалювальний сезон без аварій трубопроводів. «І міська влада контролює монополістів у процесі гідравлічних випробувань мереж. Неприпустимо, щоб люди залишалися без гарячої води по місяцю і довше», – цитує Кличка прес-служба мера.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв покінчити з щорічними відключеннями води вліткуСказано 24 червня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, знайти спосіб, як покінчити з щорічними відключеннями води влітку, Кличко пообіцяв ще минулого року. При цьому, через майже рік, на початку червня 26 житлових будинків у столиці були відрізані від гарячого водопостачання через борги «Київенерго» перед «Нафтогазом України».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: