Ситуація на базі розформованої роти «Торнадо» під контролем – МВС

Читать на русском
Правоохоронні органи сьогодні проводять слідчі дії на базі розформованої два дні тому роти «Торнадо» в Луганській області.

«Слідчо-оперативна група МВС спільно з прокуратурою почали слідчі дії (обшук) на базі розформованої роти спеціального призначення «Торнадо» у школі в м. Привальне Луганської області. Допуск забезпечений. Ситуація під повним контролем. Загрози ескалації немає», - написав на своїй сторінці Facebook прес-секретар МВС України Артем Шевченко.

Як повідомляло «Слово і діло», у Луганській області затримані бійці роти «Торнадо» за звинуваченням у незаконному позбавленні волі і викрадення місцевих жителів, їх тортурах, вбивствах і низці інших тяжких злочинів.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що для всіх затриманих 8-х осіб суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту. 18 червня глава МВС підписав наказ про розформування роти «Торнадо». Того ж дня бійці цього підрозділу перешкоджали проведенню слідчих дій. Наступного дня представники спецкомісії МВС запропонували бійцям роти, які мають бажання і не вчинили злочинів, продовжити службу в інших підрозділах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: