Вбивство Олеся Бузини розкрите – Аваков (доповнено)

Читать на русском
Співробітники прокуратури Києва та органів внутрішніх справ встановили і затримали двох осіб, які обґрунтовано підозрюються у вбивстві українського журналіста та публіциста Олеся Бузини.
Фото: ЛІГАБізнесІнформ

«Затримання зазначених осіб відбулося сьогодні, 18 червня. Обидва – жителі Києва, 25-ти і 26-ти років», – йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті прокуратури Києва в четвер. Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу прокуратури м. Києва.

«Затриманим готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство), а також вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою», – сказано в повідомленні.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Києва. Нагадаємо, вбивство журналіста Бузина сталося 16 квітня на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі столиці біля будинку, де він жив.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook написав, що вбивство Бузини розкрито. За словами міністра, «були отримані і встановлені факти і отримані прямі докази щодо участі в цьому злочині групи осіб, в тому числі безпосередніх виконавців вбивства». Глава відомства уточнив особи затриманих за звинуваченням у цьому злочині: «Медведько Андрій Олександрович, 27.09.1989 р. н, Поліщук Денис Валерійович, 14.06.1990 р. н.».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: