Президент із щирою вдячністю вимагає відставки Наливайченка – Луценко

Читать на русском
Подання про зняття з посади голови СБУ Валентина Наливайченка вже в парламенті, повідомив лідер фракції «БПП». І додав, що той не прийняв пропозицію Президента «очолити інший напрямок».
Фото: РИА Новости

В умовах, коли перед країною стоять такі виклики, як боротьба з тероризмом і ліквідація мереж диверсантів по всій території України, «цьому всьому протистояти, на думку президента, має фахівець, а не дипломат чи політик», заявив Юрій Луценко.

Лідер президентської фракції в парламенті запевнив журналістів, що Глава держави залишається «щиро вдячним йому (Наливайченку – Ред.) за все».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв, що нардепи з "УДАРу" не голосуватимуть за відставку НаливайченкаСказано 16 червня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Говорячи про подальші перспективи без п'яти хвилин відставного глави СБУ, Юрій Луценко повідомив, що Петро Порошенко запропонував Валентинові Наливайченку «очолити інший напрямок», але той вирішив інакше: «Якщо когось цікавить, то Валентин Олександрович заявив, що хоче займатися політикою, а не обіймати інші посади, які йому пропонувалися президентом», – сказав Луценко. Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що фракція "Радикальної партії" не голосуватиме за відставку НаливайченкаСказано 15 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Юрій Луценко повідомив, що на нараді у Президента в середу ввечері озвучувалися прізвища можливих претендентів на пост глави спецслужби, однак остаточне рішення залишається тільки за Президентом. «Оскільки війна на Сході перейшла в напівзаморожений конфлікт, і нова стратегія Російської Федерації для терористичних республік полягає в підриві України зсередини, і це новий виклик, то необхідна адекватна відповідь, і відповідати на це новий виклик необхідно з новим главою СБУ», – упевнений Луценко .

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: