«Слово і Діло» і телеканал NewsOne запускають низку спільних проектів

Читать на русском
Метою співпраці стане максимально повне й об'єктивне донесення інформації про персональну відповідальність українських політиків.

Портал «Слово і Діло» та телеканал NewsOne запускають ряд спільних проектів з метою донесення до глядача всеосяжної та об'єктивної інформації про персональну відповідальність українських політиків.

Про це представники медіаресурсів розповіли на прес-конференції 16 червня.

«Вже найближчим часом вийде ряд програмних продуктів, у яких ми будемо показувати обіцянки політиків і розповідати про те, виконали вони їх чи ні. Ми будемо розповідати про всіх політиків, незважаючи на їхні посади, партії, заслуги та інше. Для нас вони всі – слуги народу, які повинні відповідати за свої слова», – розповів про цілі проекту шеф-редактор Денис Замрій.

Метою співпраці стане максимально повне й об'єктивне донесення інформації про персональну відповідальність українських політиків.

«Слово і Діло» – унікальний у своєму роді ресурс, який системно відстежує обіцянки політиків і чиновників, перевіряючи, виконані вони чи ні, і надаючи задокументоване підтвердження факту їх виконання або невиконання, розповіла в ході прес-конференції головний редактор порталу Катерина Пітєніна.

«Ось, наприклад, у вересні минулого року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков обіцяв, що військову техніку не продаватимуть за кордон, поки не закінчиться АТО. Тим не менш, уже в грудні Укроборонпром заявив про нові контракти з Пакистаном. Або, наприклад, мер Харкова Геннадій Кернес обіцяв відремонтувати в місті 1400 під'їздів. На ділі – відремонтував 263. Обіцянка не виконана. Все це – інформація з відкритих джерел, тим не менше, і про першу, і про другу обіцянку більшість українців на сьогоднішній день забули. Ми ж на підставі об'єктивних даних допомагаємо всім визначити для себе ставлення до того чи іншого політика», – зазначила Пітєніна.

Метою співпраці стане максимально повне й об'єктивне донесення інформації про персональну відповідальність українських політиків.

Спільний проект «Слова і Діла» з телеканалом NewsOne дасть можливість вивести контроль за виконанням обіцянок на новий рівень, більш оперативно і точно доносити результати моніторингу до аудиторії і тим самим – примушувати політиків працювати над своєю відповідальністю.

Євгенія Захарова, креативний продюсер NewsOne охарактеризувала співпрацю зі «Словом і Ділом» як перший в історії України медіа-проект, який не тільки констатує бездіяльність влади, а й активно вимагає від неї виконання власних обіцянок. «Ми сподіваємося на допомогу всіх небайдужих. Давайте змусимо владу працювати на нас, а значить і на благо країни!», – закликала Захарова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: