Депутат: Порошенко незадоволений роботою СБУ як на фронті, так і в тилу

Читать на русском
Президент може звільнити Валентина Наливайченка через незадовільну роботу його відомства в питанні боротьби з корупцією, розслідування резонансних злочинів та поганий стан справ у зоні проведення АТО.
Фото: focus.ua

Петро Порошенко незадоволений роботою голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка через низку причин, перша з яких – незадовільні результати боротьби з корупцією.

Про це заявив народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Другою причиною є недостатньо ретельна боротьба з контрабандою. Також серед проблем, які так і не вдалося розв'язати Наливайченку на посаді голови СБУ – розслідування резонансних убивств та погана робота відомства на лінії зіткнення в зоні проведення антитерористичної операції.

«Президент чітко визначив позицію з цього питання. Пройшов рік. Він особисто, аналізуючи свою роботу за рік та в цілому суспільство, незадоволений боротьбою з корупцією. Це перша позиція. Друга позиція – це боротьба з контрабандою, і третя – це резонансні злочини. Четвертий пункт – робота СБУ в зоні АТО на лінії зіткнення. Президент незадоволений тим, як вирішуються ці питання», – заявив Кононенко.

За словами нардепа, Глава держави був присутній на засіданні фракції, під час якого і звернувся до депутатів за підтримкою відставки Наливайченка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: