США отримали докази російської агресії проти України – СБУ

Читать на русском
Лубківський повідомив, що буквально щойно американським партнерам були передані докази російської збройної агресії проти України.

Радник голови Служби безпеки України Маркіян Лубківський повідомив, що буквально щойно американським партнерам були передані докази російської збройної агресії проти України.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Спеціальний представник голови Служби безпеки України доповів Валентину Наливайченку з Вашингтона, що щойно американським партнерам було передано докази російської збройної агресії, зібрані бійцями АТО», – повідомив Лубківський.

За його словами, мова йде про матеріали, що підтверджують вчинення злочинів проти людяності на українській землі, і які стануть предметом аналізу з боку сенаторів і конгресменів США. «Зібрані матеріали можуть лягти в основу доказової бази для притягнення агресора до кримінальної відповідальності», – зазначив радник глави СБУ.

Нагадаємо, раніше Лубківський повідомив, що запланована поїздка голови Служби безпеки Валентина Наливайченка в США, метою якої було надання представникам США доказів російської агресії проти України, скасована. Водночас замість Наливайченка до американських партнерів полетів спецпредставник СБУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: