У Києві почався демонтаж незаконних газових заправок

Читать на русском
З метою запобігання аварійних ситуацій у столиці почали демонтувати незаконно зведені газові заправки – про це повідомив депутат Київської міської ради Віталій Даниленко.
Фото: Віталій Даниленко

У столиці поменшає газових заправок: про початок демонтажу незаконних газових автозаправних станцій повідомив депутат, голова постійної комісії з питань сім’ї, молоді та спорту Київської міської ради Віталій Даниленко.

Про це з посиланням на Facebook політика пише «Слово і Діло».

«Згідно з контрольним дорученням мера Віталія Кличка і рішенням тимчасової контрольної комісії Київради з питань перевірки діяльності автозаправних станцій (в тому числі газових) на території м. Києва… прийнято рішення про демонтаж особливо небезпечних для населення 14 АГЗС. О 4:00 (13 червня – ред.) відбувся перший демонтаж 2-х АГЗС «Єврогаз» і LP-GAZ по вул. Саперно-Слобідській в Голосіївському районі м. Києва», – зазначив депутат столичної міськради.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв розпорядитися перевірити усі нафтобази та автозаправки в столиціСказано 9 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Власники зазначених заправок, за словами Даниленка, незаконно захопили землю, розмістивши газові модулі під лініями електропередач і порушивши охоронні зони підземних комунікацій.

Депутат також обіцяє, що це лише перші кроки зі звільнення Києва від незаконних АГЗС.

Нагадаємо, на нафтобазі БРМ, що за 30 км від столиці, продовжується горіння резервуарів із нафтопродуктами. 13 червня там зайнялися ще 2 цистерни з паливом, на цей момент працівники ДСНС відкачують пальне й чекають вигоряння палаючих ємностей. Також на нафтобазі є загроза нового вибуху, попередив голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: