Влада дала Клюєву втекти, за це Шокіна слід звільнити – Ляшко

Читать на русском
Проект постанови про відставку генпрокурора підготував лідер фракції «Радикальної партії» у ВРУ Олег Ляшко. На Раді коаліції ВР він запропонував колегам підтримати проект рішення.
Фото: zn.ua

16 червня до парламенту мають бути викликані для пояснень обставин втечі народного депутата Сергія Клюєва генпрокурор, глава МВС і голову СБУ. Про це Олег Ляшко написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

На Раді коаліції Ляшко пропонував колегам підтримати підготовлений ним проект постанови про відставку генпрокурора Віктора Шокіна, але «ентузіазму, на жаль, у колег не побачив».

«Ми вважаємо, що Клюєву влада дала можливість утекти і тому наполягаємо на покаранні винних у цьому злочині», – написав Ляшко і додав: «Також за нашим наполяганням у вівторок із звітом у парламенті виступить Уповноважений з прав людини Валерія Лутковська. За результатами звіту майже напевне можна прогнозувати рішення парламенту про її відставку. Ця ставлениця Януковича не має ні морального, ні юридичного права обіймати цю відповідальну посаду».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: