В Україні за політику переслідують і опозицію, і бізнес – Льовочкін

Читать на русском
Нардеп від «Опозиційного блоку», колишній глава Адміністрації Президента (за Віктора Януковича) Сергій Льовочкін вбачає політичні переслідування в заяві прем'єр-міністра про необхідність притягти до відповідальності в США Дмитра Фірташа.

На думку Льовочкіна, про політичну мотивацію переслідування опозиціонерів та бізнесу в Україні «свідчать і попередні заяви керівника уряду і його соратників по «Народному фронту», передає «Слово і Діло» з посиланням на офіційний сайт «Опозиційного блоку».

«З минулого року «Народним фронтом» ведеться безпрецедентне цькування підприємств групи Фірташа, а також найбільшого в країні телеканалу «Інтер», який висвітлює факти корупції вищими чиновниками Кабінету міністрів», – заявив Льовочкін. Депутат наводить приклад: взимку поточного року секретар РНБО Олександр Турчинов своїм листом, в порушення закону, вимагав від регулятора закриття каналу. Політик стверджує: «Зараз представники «Народного фронту» продовжують безпрецедентний тиск з метою не допустити законного ліцензування «Інтера».

«Політичні заяви та дії прем'єр-міністра вибірково дискримінують роботу підприємств, які входять до групи Фірташа, що призводить до їх зупинки, зниження платежів до Бюджету і втрати робочих місць», – скаржиться на Арсенія Яценюка депутат-опозиціонер. Колишній глава канцелярії Януковича продовжує: «Кабмін не може очолювати політик і політична сила з рейтингом менше 3 відсотків – це справжня оцінка роботи уряду і «Народного фронту». Упевнений, що найближчі місцеві вибори, які пройдуть восени, покажуть повне політичне банкрутство «НФ», – резюмує народний депутат Сергій Льовочкін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: