Путін став на коліна перед Заходом і зливає Донбас – Бєлковський

Читать на русском
Президент Росії не витримав тиску Заходу і пішов на реальний «злив» Донбасу, вважає російський політолог Станіслав Бєлковський.
Фото: slon.ru

Станіслав Бєлковський «дуже вражений» тим, що в самопроголошених ДНР і ЛНР вважають Донбас «невід'ємною частиною України». У цьому він зізнався в коментарі «Обозревателю», повідомляє «Слово і Діло».

«Очманіти! Це єдине, що я можу сказати. Я просто не можу повірити своїм вухам», – так він прокоментував пропозиції сепаратистів з приводу змін до Конституції. «Ясно, що ДНР-ЛНР – це Путін, жодної самостійної політичної суб'єктності у цих псевдодержав немає», – пояснив Бєлковський своє твердження про те, що особисто Путін зараз «зливає» Донбас.

Причини такого рішення російського лідера Бєлковський пояснив так: «Це підтверджує мою тезу, яку я висловлював багато років: Путін – абсолютний західник, він закоханий в Європу і Америку, він вихований у Німеччині. І все, що він влаштував за останній рік – це був примус Заходу до любові. Просто потрібно було випендритися, щоб спокусити жінку». Останні ж кроки зі «зливу» Станіслав Бєлковський прокоментував наступним чином: «Коли він (Путін – Ред.) зрозумів, що методом насильства він не може схилити Захід до любові, він вирішив стати перед Заходом на коліна і примусити його до любові методом ніжності».

Однак політолог не надто оптимістичний з приводу можливих подальших кроків президента РФ, оскільки пом'якшення його позиції по Донбасу не поверне Путіну любов Заходу. Бєлковський, зокрема, заявив: «У нього цього не вийде (повернути любов – Ред.), тому що, якщо жінка не любить чоловіка, то це назавжди. Захід не любить Путіна, і він не полюбить його ніколи. Але Володимир Володимирович цього не розуміє. І розчарування, яке прийде до нього разом з цим розумінням, буде дуже гірким і, можливо, матиме наслідком відновлення війни ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: