Кіхтенко: прем'єр-міністр оголосив війну Донецькій ОДА

Читать на русском
Фальсифікацією назвав діяльність урядової комісії, що оцінила як «незадовільну» роботу Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, її глава Олександр Кіхтенко.
http://podrobnosti.ua/

Фальсифікацією назвав діяльність урядової комісії, що оцінила як «незадовільну» роботу Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, її глава Олександр Кіхтенко.

«Не було роботи комісії Кабміну, тому немає предмету обговорення. Вони створили комісію, не включили туди представника Адміністрації Президента, хоча повинні були включити. Ця комісія не приїжджала, не представляла план роботи, своєї програми, не представляла членів комісії – вона не працювала, але поїхала з актом. Тобто вона могла б сюди взагалі не приїжджати. Це називається фальсифікацією, прямим словом», – заявив Кіхтенко в інтерв'ю «Українській правді», повідомляє «Слово і діло».

За словами донецького губернатора, очолювана ним структура «знаходиться на нормальному рахунку з виконавчої дисципліни». На його думку, будь-яка комісія, що приїжджає, «повинна приїхати не для того, щоб щось накатати, а щоб надати допомогу». Олександр Кіхтенко різко відреагував також на нещодавню пропозицію міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звільнити Кіхтенка за заяви про необхідність відновлювати економічні зв'язки з окупованими територіями: «Арсен Аваков має займатися своєю роботою... Ми повинні мати економічні зв'язки з нашою територією, тимчасово окупованою. Там проживають наші люди. І ми не повинні боротися з українськими громадянами, ми повинні боротися з терористами. І чим швидше ми їх переможемо, тим буде краще для всієї області і всієї нашої країни».

Разом з тим, Кіхтенко категорично не підтримує методи особистої боротьби голови адміністрації області з контрабандою. Зокрема, Олександр Кіхтенко сказав, що боротися з контрабандою повинні міліція, СБУ, фіскальні служби. «Я не буду бігати посадками за фурами з пивом. Ну не повинен цього робити губернатор. Є на це інші навчені люди», – сказав глава Донецької області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: