Депутати байдикують: за день Верховна Рада не ухвалила жодного закону

Читать на русском
Народні депутати відверто саботують весь процес реформ в країні: сьогодні слуги народу не змогли прийняти жодного рішення.

У той час, як Президент України звітує про роботу, вчергове обіцяючи зміни на краще шляхом прийняття Верховною Радою необхідних країні реформаторських законів, народні обранці відверто саботують увесь процес змін: сьогодні слуги народу не змогли ухвалити жодного рішення.

Народний депутат від фракції «БПП» Ольга Червакова у себе на сторінці в Facebook пояснила: саботаж роботи Ради пов’язаний з елементарною відсутністю депутатів на робочому місці, передає «Слово і Діло».

Для прикладу вона привела проект закону №1630, який мав би удосконалити захист професійної діяльності журналістів. «Парламент не може прийняти жодного рішення, бо в залі лише 206 депутатів, решта пішли гулять, бо уік-енд. Сором і ганьба», – написала Червакова.

За її словами, замість того, аби зробити добру справу до Дня журналіста, депутати перед журналістами тільки зганьбилися – вже з самого ранку у сесійній залі було менше половини депутатів.

Незадоволений роботою Верховної Ради і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, який у ході години питань до уряду звинуватив народних обранців у тому, що вони не голосують за законопроекти, які виносяться Кабінетом міністрів. За словами прем'єра, протягом поточного пленарного тижня депутати провалили 8 урядових законопроектів, необхідних для проведення змін в країні.

Втім, Президент Петро Порошенко поки що не бачить підстав для того, щоб розігнати діючий парламент: сьогодні на прес-конференції він заявив, що позачергових виборів до Верховної Ради не буде. «Не дочекаєтеся», – сказав Президент. При цьому Глава держави констатував: ефективність роботи і Верховної Ради, і Кабінету міністрів, і навіть його самого викликає в українців відверте незадоволення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: