Добродомов пропонує ліквідувати ГПУ, якщо Клюєв уникне суду

Читать на русском
Нардеп від фракції «Блоку Петра Порошенка» Дмитро Добродомов запропонував ліквідувати Генеральну прокуратуру України у разі, якщо Сергію Клюєву вдасться уникнути відповідальності.
Дмитро ДобродомовФОТО: прес-служба БПП

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Дмитро Добродомов запропонував ліквідувати Генеральну прокуратуру України у разі, якщо Сергію Клюєву вдасться уникнути відповідальності.

Про це він заявив в ефірі «112 каналу», передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «БПП».

«Якщо Сергій Клюєв зможе викрутитися з цієї ситуації, а така підозра є, то тоді взагалі можна буде ліквідувати ГПУ. Бо це буде остаточне фіаско», – вважає Добродомов.

«Саме тому викликає занепокоєння подача матеріалів: чому тільки на притягнення до кримінальної відповідальності, чому не на арешт, чому не на затримання?», – обурився депутат.

При цьому, як зазначив політик, в рамках депутатських повноважень та Антикорупційного комітету «справа по Клюєву є принциповою». «Ми будемо слідкувати за кожним кроком. Зараз готуємо всі звернення для того, щоб разом з журналістами і громадськими активістами підготувати відповідні матеріали, яких є мінімум на 15 років», – додав Добродомов.

До слова, категорично незадоволений роботою Генпрокуратури під керівництвом Віктора Шокіна і колега Добродомова, народний депутат від «Радикальної партії Олега Ляшка» Юрій Чижмарь, який оцінив роботу ГПУ як незадовільну через заангажованість і затягування справ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: